Vrouw gewond bij botsing Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 03-05-2019, 13.51 uur

Een vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Een vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Op de N57 bij Burgh-Haamstede is vanmiddag een vrouw gewond geraakt bij een verkeersongeval.

Volgens de politie reed rond 13.00 uur een personenauto achterop een vrachtwagen. Dat gebeurde bij de rotonde op de kruising van de Serooskerkseweg en de Kraaijensteinweg, vlakbij bedrijventerrein De Roterij. De ambulancedienst heeft de automobiliste voor nader onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Haar passagier bleef ongedeerd.

Bergingsbedrijf Ista uit Oosterland heeft de auto getakeld. De vrachtwagen had voor zover bekend geen grote schade. Binnen drie kwartier was de weg weer helemaal vrij. In de tussentijd regelde de politie samen met Rijkswaterstaat en handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750