Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Kind nagekeken na ongeluk Biggekerke

Toegevoegd: 03-05-2019, 17.43 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Bij een kop-/staartbotsing in Biggekerke zijn vrijdagmiddag twee personenauto’s beschadigd geraakt. Een kind is door de ambulancedienst nagekeken.


Het ongeluk gebeurde rond 16.50 uur net voor de stoplichten richting Zoutelande bij de kruising van de Rondweg Biggekerke (N288) en de Valkenisseweg. In één van de auto’s zat een meisje. Dit is door de ambulancedienst onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook de andere betrokkenen bleven ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft één auto getakeld. Van een ander voertuig raakte de achterbumper los maar deze is achterin de auto gelegd en vervolgens kon de bestuurder zijn weg vervolgen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren