Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Man knijpt winkelmedewerkster in billen

Toegevoegd: 04-05-2019, 13.38 uur
Man knijpt winkelmedewerkster in billen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De politie heeft vrijdagmiddag in Arnemuiden een man aangehouden die een winkelmedewerkster in haar billen zou hebben geknepen.


De 63-jarige Portugees werd rond 17.40 uur opgepakt. De vrouw heeft aangifte tegen de man gedaan en de Portugees moest de nacht in de cel doorbrengen om zijn zonden te overdenken.

De billenknijper is vanochend gehoord en daarbij volgens de politie ook gecontronteerd met camerabeelden van het incident.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kim (5-5-2019 om 08:07)
Een nacht de cel in voor een kneep in de billen? Apart .. er zijn toch ook wel andere zaken die die straf verdienen, het is maar net hoe het de politie uit komt geloof ik. Beter zet je mensen in de cel die het écht verdienen ..
Adil (4-5-2019 om 22:30)
63jarige Portugees komt billen knijpen in Arnemuiden,ik dacht eerst een asielzoeker.
Nedelander (4-5-2019 om 21:37)
Gelukkig leven we in een land waar je je mening mag zeggen. bijdeze doe ik dst ook. Helaas gebeurt er de laatstetijd veel daar. mensen voelen zich savonds onveilig om om de boodschappen tegaan.voor al de vrouwelijke medemens. komt door mensen van buiten nederland die zich nog al opdringerig gedragen. Als echte nederlander zeg ik richting denhaag:grenzen dicht.dit gespuis oppakken en meteen het land uit. op welke manier dan ook. zodat we ons nederlander weer veilig mogen voelen on ons land. Maar helaas dit is een droom en dehaag en brussel delen deze niet.
Mijn mening. (4-5-2019 om 15:21)
Gelijk het land uit zetten voordat hij een stap verder gaat. Ik denk dat hij dit beter in een ander dorp had kunnen doen.
Cookie-instellingen beheren