Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gaslek door plaatsen schutting Zierikzee

Toegevoegd: 04-05-2019, 20.38 uur
Gaslek door plaatsen schutting Zierikzee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De brandweer van Zierikzee is zaterdagmiddag uitgerukt na een melding van een gaslucht in de Weststraat in Zierikzee.

Volgens de brandweer had iemand rond 16.00 uur een gasleiding geraakt toen tijdens het zetten van een schutting een grondanker in de grond werd geslagen.

De brandweer ging met spoed ter plekke. De situatie werd vervolgens veiliggesteld in afwachting van de komst van het nutsbedrijf. Een monteur heeft het incident verder afgehandeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (5-5-2019 om 13:54)
dom praten van de gasleiding niet op diepte, nou vergeet dat maar, het is gewoon een kwestie van ergens aan beginnen waar hij geen verstand van had want dat is bewezen. grondankers slaan is geen probleem als je van te voren weet waar je leidingen net loopt gas, elektro, water, afvoer, dit kan je ten alle tijden opvragen bij de gemeente en of de huiseigenaar de rekening zal dan ook flink zijn, Bumper:
Alfred (5-5-2019 om 08:41)
Dan lag de gasleiding niet op de vereiste diepte, of het grondanker was eeg lang!!