Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer vernielt ruit flat Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2019, 10.39 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer heeft zondagochtend in Middelburg een ruit vernield zodat hulp verleend kon worden bij een medisch incident.


De ambulancedienst werd rond half tien naar flatgebouw ‘De Haagbeuk’ aan de Adriaen Coortestraat gestuurd. Omdat men niet naar binnen kon werden ook de politie en de brandweer opgeroepen. In eerste instantie werd de post Torenweg opgeroepen maar uiteindelijk werden de collega’s van de post Stromenweg ingezet.

Rond kwart over tien had de brandweer de ruit van een balkondeur geforceerd en konden de hulpverleners naar binnen. De persoon is door de ambulancedienst onderzocht maar uiteindelijk bleek vervoer niet noodzakelijk. Rond half elf kon de ambulance zonder vervoer terugkeren naar de post.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren