Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Duiker gereanimeerd bij duikplek Dreischor

Toegevoegd: 05-05-2019, 12.51 uur
Door: Roland de Jong

DREISCHOR - Flink wat hulpverleners, waaronder ook leden van het traumateam, zijn zondag ingezet nadat bij Dreischor een duiker onwel was geworden en gereanimeerd moest worden.


Twee ambulanceteam, de politie, de brandweer van Brouwershaven en de traumahelikopter uit Nijmegen werden rond 11.20 uur naar duiklocatie 'Gemaal Dreischor' aan de Zuid Langeweg gestuurd. Ter plekke bevond zich een duiker die dringend medische hulp nodig had.

De duiker werd ter plaatse gereanimeerd. Volgens de politie was er geen sprake van een duikongeval. Het slachtoffer zou zich op de wal hebben bevonden toen deze niet goed werd. Over de huidige toestand van het slachtoffer kan de politie geen mededelingen doen omdat er sprake is van een medisch incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren