Mishandeling in café Goes, man opgepakt

Toegevoegd: 05-05-2019, 14.40 uur

Mishandeling in café Goes, man opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 55-jarige man uit Goes is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na een mishandeling in een café in die plaats.

De politie kreeg rond 00.55 uur de melding dat de 55-jarige een andere man op zijn neus zou hebben geslagen. De mishandeling zou hebben plaatsgevonden in een horecagelegenheid aan de Korte Kerkstraat. De politie ging ter plekke en heeft de verdachte aangehouden. Uit een ademanalyse bleek volgens de politie dat hij flink wat alcohol op had. De man blies een waarde van 740 U/gl.

Het slachtoffer heeft zich laten behandelen bij de huisartsenpost (HAP). Er is aangifte gedaan van mishandeling.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joke Schipper (6-5-2019 om 15:59)
uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat "het slachtoffer" de klap op zijn neus kreeg nadat hij de vriendin van "de dader" op een haartje na gewurgd had. Zij heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Zoals gewoonlijk heeft ieder verhaal twee kanten.....