Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mannen gewond bij vechtpartij in Goes

Toegevoegd: 05-05-2019, 17.22 uur
Mannen gewond bij vechtpartij in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een vechtpartij in de Gasthuisstraat in Goes zijn vanochtend twee personen gewond geraakt. Een 35-jarige man uit Goes is aangehouden als verdachte.

Volgens de politie ging aan de mishandelingen een tamelijk onbeduidend voorval vooraf: "Twee dronken mannen raakten in een café een tafel met gevulde glazen. Deze vielen hierdoor om. Aan de veroorzakers werd gevraagd om nieuwe drankjes te bestellen en te betalen. Deze hadden daar kennelijk niet veel zin in. Vervolgens gingen anderen zich met de zaak bemoeien en werd er wat heen en weer geduwd en getrokken", zo vertelt de politie.

"Wat er daarna precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Wat wel zeker is, is dat de betrokken partijen elkaar kort na het incident buiten het café troffen. Het kwam tot een vechtpartij waarbij een 25-jarige man uit Kloetinge met een bierfles op zijn achterhoofd werd geslagen. Ook een 26-jarige man uit Goes raakte gewond. Zij hebben zich beiden laten behandelen bij een huisartsenpost."

De verdachte heeft zich vanmorgen zelf gemeld bij het politiebureau in Goes. Hij is voor verhoor overgebracht naar een politiecellencomplex en zit nog vast. De slachtoffers hebben aangifte gedaan van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750