Weerbericht:
Bewolkt, vanavond kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond bij botsing met auto Yerseke

Toegevoegd: 05-05-2019, 17.27 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - Bij een botsing met een personenauto is zondagmiddag in Yerseke een fietser gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond half vijf op de kruising van de Olzendedijk, de Molendijk en de Zanddijk. De fietser klapte op de voorruit van een auto met Roemeens kenteken. De fietser belandde op het wegdek. Voor het slachtoffer werd een ambulance gewaarschuwd maar na onderzoek bleek zijn letsel mee te vallen.

Bergingsbedrijf Van Egeraat uit Rilland heeft de auto getakeld. De fiets is door de politie in de omgeving veiliggesteld. De politie heeft de automobilist laten blazen maar hij bleek geen alcohol gedronken te hebben.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (6-5-2019 om 12:51)
@Ronald, als je de verkeersregels niet kent of weet dat je het niet gewend ben, ga dan niet de weg op!
Ronald (5-5-2019 om 18:02)
Alvorens men weer begint te (ver)beoordelen, ja het was een Roemeense chauffeur, het slachtoffer is er waarschijnlijk betrekkelijk goed van af gekomen volgens de berichtgeving hier . Ik ben in 2004 zelf in Roemenië geweest en ben daar geen enkele fietser tegen gekomen, men rijd daar nog veel met paard en kar, dus de chauffeur zal moeten wennen dat de situatie in Nederland anders is en heeft dit niet expres gedaan, dit noemen ze een ongeluk , veel sterkte en beterschap voor de fietser gewenst en voor de chauffeur : BETER OPLETTEN !
Cookie-instellingen beheren