Man steelt 19 blikjes Red Bull bij tankstation

Toegevoegd: 06-05-2019, 09.41 uur

Man steelt 19 blikjes Red Bull bij tankstation
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 34-jarige Pool zonder vaste woon- of verblijfplaats is zondagavond aangehouden omdat hij bij een tankstation in Goes een tas vol met blikjes Red Bull zou hebben weggenomen uit de shop.

Een medewerkster van een tankstation aan de Van de Spiegelstraat betrapte de man rond 19.15 uur. Ze liep hem achterna en hield de politie op de hoogte van zijn (en haar) positie. Zo konden agenten de man even later inrekenen in de Blaubeenstraat in Goes.

De man werd overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij worden gehoord over de diefstal. In totaal bleek de man 19 blikjes Red Bull te hebben weggenomen. De man is op last van de hulpofficier van justitie in verzekering gesteld en zit dus nog vast.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (6-5-2019 om 13:12)
Slim gedaan, gewoon volgen, dus geen kans op agressie/klappen krijgen enzovoort.... en hij, was ook niet op de vlucht door deze slimme actie !!!