Vechtersbaas bijt agent in zijn been

Toegevoegd: 06-05-2019, 13.05 uur

Vechtersbaas bijt agent in zijn been
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Omstreeks 22.00 uur zondagavond ontstond een vechtpartij tussen twee mannen in de nabijheid van de bioscoop aan de Spuikomweg in Vlissingen. De twee vechtersbazen zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Een van de aangehouden verdachten, een 22-jarige man uit Terneuzen, is gehoord en rond 04.00 uur vannacht in vrijheid gesteld. De andere man, een 27-jarige Middelburger, zit nog vast en wordt vandaag gehoord over de vechtpartij en andere zaken waarvan hij verdacht wordt.

De aanleiding voor de vechtpartij is mogelijk een beledigende opmerking die werd gemaakt in de richting van de man uit Terneuzen. Hier maakte hij een opmerking op terug en daarna ontstond een handgemeen.

De man uit Terneuzen ging toen hij was aangehouden netjes mee met de politie. Bij de andere man kostte het de agenten wat meer moeite om hem mee te krijgen. De man werd agressief, probeerde een wapenstok van een van de agenten te pakken en beet, toen hij zich al in de arrestantenbus bevond, een van de agenten in zijn been.

De politieman heeft hier verder geen letsel aan overgehouden. Tijdens het transport bleef de verdachte zich agressief gedragen in de richting van de politie en schold hij de politiemedewerkers uit.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750