Man lichtgewond bij steekpartij

Toegevoegd: 06-05-2019, 13.09 uur

Man lichtgewond bij steekpartij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een 45-jarige Vlissinger deed zondagavond aangifte van een steekincident dat was gebeurd in de Paul Krugerstraat in Vlissingen. De man was lichtgewond geraakt.

Een ambulance kwam ter plaatse om hem te onderzoeken, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een 50-jarige man is aangehouden als verdachte voor het incident. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar maandag gehoord worden. Door agenten die ter plaatse kwamen na de melding is een aangifte opgenomen en werd een getuige van het gebeuren gehoord.

De twee zijn bekenden van elkaar. De aanleiding is mogelijk een woordenwisseling die de twee met elkaar hadden net voor het incident. Het slachtoffer werd, naar eigen zeggen, aangevallen met een scherp voorwerp.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750