Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer steekpartij Goes meldt zich

Toegevoegd: 08-05-2019, 10.45 uur
De politie in Goes gistermiddag.
De politie in Goes gistermiddag.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Het slachtoffer van de steekpartij gistermiddag aan het Kolveniershof in Goes heeft zich bij de politie gemeld. Het gaat om een 20-jarige inwoner uit Goes.


Rond 16.10 uur kreeg de politie een melding dat er iemand bij een vechtpartij was gestoken. Meerdere politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse. Daarnaast werden er ook twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde op het Stationsplein.

Gistermiddag werden er al twee personen aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Goes van 20 en 27 jaar oud. Het slachtoffer heeft zich later bij de politie gemeld. Hij raakte lichtgewond en heeft aangifte gedaan. De recherche onderzoekt de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren