Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Ontsnapte stieren zorgen voor commotie

Toegevoegd: 08-05-2019, 20.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Twee losgebroken stieren hebben vanmiddag in Middelburg voor flink wat overlast gezorgd.


Rond 16.15 uur werden de dieren opgemerkt nadat ze de Schroeweg overstaken naar een weiland aan de Mortiereboulevard. De politie kwam met meerdere voertuigen met spoed ter plaatse omdat er sprake was van een gevaarlijke situatie.

Even later staken de stieren de Tromboneweg over naar een grasveld gelegen aan deze straat. Een opgeroepen dierenarts kwam ter plaatse om de stieren te verdoven. Nog voordat dit kon worden uitgevoerd rende het duo het Podium op om vervolgens door de drive van een fastfoodketen richting de A58 te rennen. De politie is vervolgens naar de A58 gegaan waar de stieren door het drukke verkeer de weg overstaken. Het verkeer werd korte tijd stilgelegd.

Via de Bosschaardweg zijn de beesten vervolgens een weiland ingelopen met schapen. Bij dit bedrijf zijn ze vervolgens rond half acht een schuur in gedirigeerd. Hoe het kon dat de dieren waren ontsnapt wilde de eigenaar niks over kwijt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TJ (12-5-2019 om 13:27)
Hopelijk hebben de twee een beetje genoten van die halve dag vrijheid.
Cookie-instellingen beheren