Grote inval bij bedrijf in Rilland

Toegevoegd: 08-05-2019, 21.23 uur

Grote inval bij bedrijf in Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Bij een inval op het bedrijventerrein De Poort in Rilland zijn woensdag gestolen auto's, buitenboordmotoren, auto-onderdelen en andere spullen in beslag genomen.

Aan de actie deden de gemeente Reimerswaal, de Regionale Uitvoeringsdienst, de Belastingdienst en politie mee. Ook werd er bij controles geconstateerd dat het bedrijf overtredingen had gemaakt met betrekking tot het bestemmingsplan, milieuwetgeving en Belastingdienst.

Bij de inval zijn zo'n 15 buitenboordmotoren aangetroffen die mogelijk afkomstig zijn van diefstal. Ook werden er naast de gestolen auto's, valse kentekenplaten, een e-bike en gloednieuwe auto-onderdelen in beslag genomen.

De gemeente Reimerswaal laat weten dat strengere controles op bedrijventerreinen nodig zijn en acht de kans groot dat er binnenkort meer van dit soort acties zullen plaatsvinden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750