Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 169 km

Weer steekpartij binnenstad Goes

Toegevoegd: 08-05-2019, 21.30 uur
De hulpdiensten in Goes.
De hulpdiensten in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Na een vechtpartij in Goes is er vanmiddag een man gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Gister vond er in Goes ook al een steekpartij plaats.


Rond 18.35 uur kwam er een gewonde man een casino aan de Zusterstraat binnen gelopen met enkele steekwonden. Volgens de politie was er aan de steekpartij een vechtpartij vooraf gegaan. De man raakte gewond, maar volgens een woordvoerster lijkt het letsel mee te vallen. De politie doet onderzoek naar het voorval.

Gister was er om de hoek bij een supermarkt ook al een steekpartij. Toen raakte een man gewond en werden er twee personen aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (9-5-2019 om 11:50)
De messenslijper in Goes doet waarschijndelijk goede zaken
Cookie-instellingen beheren