Weerbericht:
Vannacht mistbanken. In de middag regen, in het zuidoosten onweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij ongeluk Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 11-05-2019, 03.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

WOLPHAARTSDIJK - Bij een eenzijdig ongeluk in het buitengebied bij Wolphaartsdijk zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond geraakt.


Even na 01.00 uur raakte een bestuurder van een personenauto op de Oudelandseweg de controle over zijn voertuig kwijt en kwam in de rechterberm terecht. De auto raakte vervolgens in een slip waardoor deze aan de andere zijde van de weg in een sloot terecht kwam. Door de klap kwam de auto weer terug op het wegdek terecht.

In het voertuigen zaten twee personen welke zelfstandig uit de auto konden komen. Een ambulance is ter plaatse gekomen om beide inzittenden te onderzoeken op letsel. Beide personen zijn vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren