Fietsendieven opgepakt na achtervolging

Toegevoegd: 11-05-2019, 10.11 uur

Eén van de aangehouden verdachten in Middelburg.
Eén van de aangehouden verdachten in Middelburg.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg drie fietsendieven opgepakt na een korte achtervolging. Een van de drie verzette zicht en werd bij de aanhouding gebeten door een politiehond.

De fietsendieven werden op heterdaad betrapt en probeerden weg te komen met hun witte bestelbusje. Bij de korte achtervolging reden ze met hun busje tegen een hek. Daarna probeerden twee van de drie te voet weg te komen, maar ze werden al snel in de kraag gevat en in de boeien geslagen.

Een van de fietsendieven verzette zich tegen zijn aanhouding en werd gebeten door de politiehond Kayne. Alle drie de verdachten zijn ingesloten in een politiecel. In het busje vonden de agenten meerdere gestolen fietsen. De politie is nu op zoek naar de rechtmatige eigenaren.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (11-5-2019 om 12:00)
Compliment voor de hond Kayna. Dat is pas optreden.
een inwoner (11-5-2019 om 11:48)
chapeau politie heeeeeel goed werk gedaan. Ga zoo verder . Heel nederland word leeg gerooft. Van mensen die hard moeten werken voor hun fiets te kopen .
Michelle (11-5-2019 om 11:42)
Mooi werk!!
Jac (11-5-2019 om 11:37)
En daar lig je dan, mooi foto voor op je CV :-) ............ ze zijn gepakt, maar zo'n heel traject van arrestatie tot en met hopelijk een vervolging kost ook nog een boel met geld.
Koos P. (11-5-2019 om 11:33)
Ik hoop dat de hond goed door heeft gebeten en dat de dader er nog lang last van heeft! Ga lekker werken voor je geld en blijf met je poten van de spullen van een ander af.