Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in de middag enkele onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Kop- staartbotsing Deltaweg Wilhelminadorp

Toegevoegd: 11-05-2019, 17.48 uur
Er zijn twee voertuigen weggesleept.
Er zijn twee voertuigen weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Bij een kop- staartbotsing op de Deltaweg bij Wilhelminadorp zijn zaterdagmiddag diverse voertuigen beschadigd geraakt.


Rond 13.40 uur vond er ter hoogte van de Langeweg een aanrijding plaats waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. Vanwege de verkeersdrukte werden alle betrokken voertuigen verplaatst naar de naastgelegen parkeerplaats.

Een ambulance heeft meerdere personen onderzocht, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht. Een bergingsbedrijf heeft twee beschadigde auto’s weggesleept, de andere betrokkenen konden hun weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (14-5-2019 om 04:58)
Leuke reactie @kees, er zou natuurlijk ook een haas o. I. D. De weg op zijn geschoten en dat daar iemand van schrikt, of laagstaande zon?... Altijd maar dat negatieve. De betrokkenen sterkte toegewenst met al deze ellende.
Kees (11-5-2019 om 20:17)
Ja mooi weer, niet uitkijken of naar mooie vrouwen kijken, te weinig afstand houden en veeel te hard rijden. Als je normaal rijd kan dit niet gebeuren op een heldere dag. En ja daar is een verkeerslicht dus wees er op bedacht dat daar mensen stoppen op een 80 Km weg