Weerbericht:
Perioden met zon en een bui. Zondag meer buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Verwarde man valt vrouwen lastig in Hulst

Toegevoegd: 11-05-2019, 21.36 uur
Verwarde man valt vrouwen lastig in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Een man die gisteren dreigende en onzedelijke taal uitte tegen een vrouw werd door de politie aangehouden. De man bleek een patiënt te zijn van een instelling voor geestelijke gezondheid.

Vrijdag rond 11.30 uur kwam de man, die op de fiets was, naast de aangeefster staan op de Stationsweg in Hulst. Hij sprak haar aan, waarbij hij onzedelijke taal uitte en zei dat hij ‘haar ging steken’.

De hevig geschrokken vrouw (38) meldde dit bij de politie en gaf daarbij een goed signalement. Ook deelde zij haar ervaring op social media, waarna meerdere vrouwen meldden last te hebben gehad van deze persoon.

Nadat de politie een onderzoek naar de man had ingesteld bleek al snel dat hij patiënt is van een zorginstelling. Daar is hij nu onder toezicht ondergebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750