Man opgepakt voor vernielen tientallen auto’s

Toegevoegd: 11-05-2019, 21.39 uur

Man opgepakt voor vernielen tientallen auto’s
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Afgelopen nacht kon de politie een 27 jarige inwoner van Terneuzen aanhouden nadat er verschillende meldingen waren binnengekomen dat de man spiegels en ruitenwissers van geparkeerde auto’s sloopte. Na de eerste inventarisatie staat de teller op 34 vernielingen.

Rond 02.30 uur kwamen de eerste meldingen bij de politie binnen. In de omgeving van de Beukenstraat zou een man spiegels van auto’s aan het vernielen zijn. Daarbij werd door getuigen een signalement opgegeven.

Korte tijd later kwam er opnieuw een melding binnen, dit maal uit de Zevende Triniteitsstraat, op zo’n 100 meter van de Beukenstraat. Opnieuw kreeg de politie een goed signalement en kon er gericht gezocht worden naar de dader. Die werd in de omgeving aangetroffen, waar hij zich gebukt tussen geparkeerde auto’s probeerde te verstoppen. De man werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Daar bleek dat hij onder invloed van alcohol was (790 ug/l).

Om een goed overzicht te krijgen van het aantal vernielde auto’s werden in de omgeving aangifteformulieren verspreid. Tot op heden meldde zich al 34 personen. Slachtoffer die zich nog niet hebben gemeld kunnen aangifte doen door een afspraak te maken via 0900-8844.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750