Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Belg rijdt 124 km per uur in 60-zone Eede

Toegevoegd: 13-05-2019, 10.02 uur
De controle werd gehouden op de Brieversweg in Eede.
De controle werd gehouden op de Brieversweg in Eede.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

EEDE - Een 26-jarige man uit het Belgische Sint Laureins heeft zijn rijbewijs verspeeld door maar liefst 64 kilometer per uur te hard te rijden in het Zeeuws-Vlaamse Eede.

De politie controleerde vanochtend naar aanleiding van klachten van bewoners vanaf 05.30 uur op de Brieversweg. Ter plekke geldt een maximumsnelheid van 60 kilometer per uur, maar daar blijkt niet iedereen zich netjes aan te houden.

Alhoewel de controle maar kort duurde, wist de politie toch twee personen te betrappen op een forse overtreding. De eerder genoemde Belg reed 124 kilometer per uur (na correctie) toen de politie zijn snelheid middels een lasergun vaststelde. Een tweede bestuurder reed 109 kilometer per uur (na correctie). Hij reed (na correctie) dus 49 kilometer per uur te hard en mocht nog net zijn rijbewijs behouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (13-5-2019 om 17:47)
Oke dat is auto verbeurd verklaren wegens 2 x de toegestane snelheid en een boete van enkele duizenden euro en verbeurd verklaren van het rijbewijs.