Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist rijdt hard langs controle Nieuwdorp

Toegevoegd: 14-05-2019, 13.36 uur
Automobilist rijdt hard langs controle Nieuwdorp
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - De politie heeft bij Nieuwdorp een automobilist staande gehouden die tijdens een verkeerscontrole meerdere malen met hoge snelheid langs de controlepost reed.

De politie controleerde tussen 20.00 en 03.30 uur in het havengebied Vlissingen-Oost. In totaal werden 97 voertuigen gecontroleerd. Hierbij werden onder meer bekeuringen uitgedeeld voor te gladde banden en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs.

Voor één automobilist werd melding gemaakt bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Deze persoon reed volgens de politie meerdere malen met hoge snelheid langs de controlepost. “Hij is staande gehouden door de collega's. Het CBR gaat bekijken of de automobilist een cursus moet volgen zodat hij weer leert zich netjes te gedragen in het verkeer”, zo zegt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de filatroop (14-5-2019 om 21:35)
Eer het cbr hierover beslist is het wel eens 2020!
Bumper; (14-5-2019 om 19:26)
rijbewijs een jaartje in de safe, en flink achter meneer aanzitten, dergelijke aso,s horen niet op de weg, en zeker niet achter het stuur. Het was beter geweest dat de politie eens begint te begrijpen dat het alleen maar erger word met dat tuig, gebruik die wapenstok eens goed, sla zulk tuig half kreupel. Wanneer openen die opvreters in den Haag hun ogen eens?
Michelle (14-5-2019 om 14:24)
Allereerst zijn rijbewijs een poosje innemen. Daarna opnieuw examen doen !