Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond bij botsing met auto Tholen

Toegevoegd: 14-05-2019, 17.03 uur
Fietsster gewond bij botsing met auto Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Een 77-jarige fietsster uit Tholen is vanochtend gewond geraakt toen ze in haar woonplaats werd aangereden door een automobiliste.


De automobiliste, een 37-jarige vrouw uit Tholen, reed vanuit de richting van de Mossellaan over de Koningin Julianastraat. Bij de kruising met de Machteld van Gelrestraat en de Prinses Beatrixstraat zag ze rond 11.15 uur de 77-jarige vrouw die op haar elektrische fiets reed volledig over het hoofd.

De vrouw klapte tegen de auto en de voorruit raakte beschadigd. Een ambulanceteam heeft zich over haar ontfermd. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets is bij omstanders gestald en onderling zijn gegevens uitgewisseld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren