Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 72 km

Stadsgewestelijke brandweer krijgt 2 meldingen tegelijk

Toegevoegd: 24-12-2003, 14.25 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

VLISSINGEN - De stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg had het woensdagmiddag opeens druk..

 

Rond 14:12 uur kwam de melding binnen dat er een container in de brand zou staan nabij de school aan de Lindeijerlaan in Vlissingen. Daarop rukten de dagdienst/beroeps van de post Looijerssingel in Middelburg met de tankautospuit 4530 uit richting de brand. Zij waren snel ter plaatse en gaven direct het sein "kleine brand". Ook de tankautospuit 4531 ging richting deze brand.

 

Toen de brandweer rond 14:21 uur het sein "brand meester" gaf kwam een tweede melding binnen voor de stadsgewestelijke brandweer: op de Koudekerkseweg stond ter hoogte van Verzorgingstehuis Ter Reede een auto in lichter laaie. Omdat de 4531 makkelijk weg kon bij de containerbrand rukte deze uit richting de autobrand. Ook de politie ging ter plaatse.

 

De autobrand was rond 14:30 uur "meester". De auto brandde geheel uit, de inzittenden konden zich gelukkig op tijd in veiligheid stellen. De auto is afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee uit Oost-Souburg. Rond 14:34 uur kon de 4530 weer terug naar Middelburg. 

 

De bemanning van de tankautospuit 4531 kon rond 14:51 uur weer terug naar de kazerne aan de Van Dishoeckstraat. De politie heeft de eigenaren van de uitgebrande auto na de bluswerkzaamheden naar huis gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren