Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Motorbootje krijgt pech op Veerse Meer

Toegevoegd: 15-05-2019, 03.14 uur
De KNRM heeft het bootje naar de jachthaven gebracht.
De KNRM heeft het bootje naar de jachthaven gebracht.
© Foto: KNRM Veere
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Ter hoogte van het Aardbeieneiland in het Veerse Meer bij Arnemuiden is dinsdagavond een motorbootje in problemen gekomen.

De schipper van het bootje was samen met zijn zoon vanuit jachthaven Oranjeplaat vertrokken richting Vlissingen. In de buurt van boei VM69 ontstond echter een voortstuwingsprobleem. Hierop zette hij het anker uit en werd de KNRM opgeroepen.

Toen de reddingboot Oranje ter plekke kwam, was het bootje al aardig opgeschoven richting Het Zilveren Schor. Het water bleek diep genoeg voor de redders om nog langszij te kunnen gaan zodat het bootje teruggebracht kon worden naar jachthaven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750