Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Gewonde in ruim van schip Terneuzen

Toegevoegd: 15-05-2019, 03.15 uur - Update: 15-05-2019, 03.32 uur
Gewonde in ruim van schip Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Het hoogtereddingsteam van de Veiligheidsregio Zeeland is vannacht in Terneuzen ingezet voor een gewonde die in het ruim van een schip lag.


Zowel het zogeheten Rope Rescueteam (RRT) als de hoogwerker van de brandweer Terneuzen werden rond middernacht met spoed naar het terrein van Verbrugge Terminals aan de Zwedenweg gestuurd. Volgens de brandweer lag er een gewonde in het ruim van een schip dat was afgemeerd aan de kade bij de Zevenaarhaven naast de Noorwegenweg

De brandweerlieden hebben samen de patiënt uit het ruim gehaald. Hoe de persoon precies gewond is geraakt, is niet duidelijk. Ook is niets bekend over de aard en de ernst van het letsel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750