Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij brand appartement Kamperland

Toegevoegd: 15-05-2019, 03.17 uur
Gewonde bij brand appartement Kamperland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KAMPERLAND - Eén van de bewoners van de appartementen bij Hotel De Kamperduinen in Kamperland is dinsdagavond laat gewond geraakt bij een brandje.

Volgens de brandweer was het automatische brandmeldsysteem van het complex aan de Patrijzenlaan rond 22.10 uur in werking getreden nadat een pannetje met vet op het vuur was blijven staan. Toen het brandalarm afging heeft een bewoner direct het pannetje naar buiten gebracht. Hij liep daarbij wel brandwonden op aan zijn hand.

In afwachting van de komst van ambulancepersoneel is de hand van het slachtoffer gekoeld. De ambulancemedewerkers hebben de gewonde verder behandeld. De brandweer heeft het appartement geventileerd en was na een klein uur weer terug op de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750