Weerbericht:
Heldere nacht, overdag zonnig en op veel plaatsen tropisch warm.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vermiste dementerende vrouw gevonden

Toegevoegd: 15-05-2019, 13.55 uur - Update: 15-05-2019, 14.01 uur
Vermiste dementerende vrouw gevonden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De dementerende 87-jarige vrouw die sinds gisteren werd vermist vanuit Zierikzee is levend teruggevonden bij een sloot. Dat meldt de politie.

De vrouw werd rond 13.00 uur gevonden bij de Nieuwe Koolweg (N59). De brandweer assisteerde de ambulancedienst bij het op de kant krijgen van de vrouw. Ze is vervolgens met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Goes.

De bejaarde werd gisteren voor het laatst gezien in de omgeving van het ziekenhuis aan de Koning Gustaafweg. Haar vermissing werd dinsdag rond 19.50 uur door de politie bekendgemaakt via Twitter en Burgernet.

Vannacht werd nog tevergeefs met een politiehelikopter naar de vrouw gezocht. Ook zoekacties met reddingshonden leverden niets op. Vanochtend gingen inwoners van Zierikzee zelf ook op pad om te zoeken. De politie heeft in een Twitterbericht alle mensen bedankt die mee hebben geholpen met zoeken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (15-5-2019 om 19:04)
Gelukkig is ze gevonden. Hopelijk houdt ze er niets aan over. Erg triest..
Nina (15-5-2019 om 18:03)
Gelukkig, ik hoop dat ze er goed doorheen komt
Bertus (15-5-2019 om 17:52)
Gelukkig een goede afloop, mede dankzij buurtbewoners. Zo kan het ook. Een voor allen, allen voor één.