Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man opgepakt voor drugshandel Breskens

Toegevoegd: 15-05-2019, 14.06 uur
De aangetroffen drugs.
De aangetroffen drugs.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een 28-jarige man uit Breskens is dinsdagavond in zijn woning aangehouden op verdenking van hennepteelt en drugshandel. Dat gebeurde dankzij een tipgever.

De gemeente verspreidde onlangs in Breskens huis-aan-huis een brief waarin bewoners werden opgeroepen om drugsoverlast te melden bij de politie. Hierop werd informatie doorgegeven over een persoon die vermoedelijk drugs zou dealen. Met een machtiging van de Rechter-commissaris werd gisterenavond de woning van deze 28-jarige man doorzocht.

In een kamertje op de bovenverdieping werd een kweektent zonder wietplanten aangetroffen. "De tent was echter wel klaar voor gebruik. Verder hebben we een hoeveelheid cocaïne en amfetamine en zakken met hennep in beslag genomen", zo vertelt de politie.

De man is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex. De kweekspullen en de drugs zijn vernietigd. De burgemeester is in kennis gesteld van de vondsten in de woning zodat deze een bestuurlijke maatregel kan toepassen op het pand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (17-5-2019 om 00:26)
@martin, als bepaalde figuren in dure bakken rijden dan moet je ze zeker aanhouden en financieel napluizen. Zeker als het van die jonge blaaskaken zijn. Kijk maar eens een dagje in Terneuzen wat er allemaal voor gespuis rondrijdt. Veel harder aanpakken!
Martin (16-5-2019 om 09:33)
Ja Keek, dit is nieuws. Dat het in vlissingen vol zit met dealers en er daar niks aan word gedaan veranderd niks aan de situatie op andere plekken. Als er gevraagd word om burgerinitiatief is het prettig dat er ook wat tegen mee word gedaan als er een melding is en dat dit openbaar word gemaakt. Dat mensen in een te dure auto rijden is nog geen reden om ze aan te houden. Door dit soort acties worden de mensen betrapt en volgen er gepaste acties. Dit zou meer moeten gebeuren, ook in vlissingen.
Kees (16-5-2019 om 00:51)
@keek, spijker op z'n kop, helemaal mee eens.
KeeK (15-5-2019 om 14:58)
Is dit nou nieuws ? Deze gasten lopen in Vlissingen overal rond heel de Bloemenbuurt en Bossenburg zit vol met deze mensen in de uitkering en dikke auto's is toch een publiek geheim ??? De straatgebruikers en bedelaars kopen bij de ze jongens en mannen dus zo gevonden, dat kan elk kind 1 + 1 = 2.. Als je iemand ziet rijden die niet werkt in een Golf 7 of Audi die ook nog blowt dan is rekenen niet moeilijk, maarja we mogen niet etnisch profileren dus lastig lastig