Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Oplichter aangehouden na achtervolging

Toegevoegd: 15-05-2019, 18.51 uur
Oplichter aangehouden na achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft woensdag na een achtervolging een Terneuzenaar opgepakt die probeerde een winkel op te lichten.

Op Facebook schrijft de politie dat een 38-jarige man bij een winkel aan de Kennedylaan probeerde een niet door hem gekocht artikel in te wisselen voor contant geld. Het kwam echter niet tot uitbetaling en de man ging er vandoor. Het winkelpersoneel wist de politie echter een signalement te geven en aan de hand hiervan werd een zoekactie gestart.

Even later zag een agent de betreffende persoon door de binnenstad fietsen. Hij bleek echter niet van plan te zijn om te stoppen en ging er vandoor. Na een achtervolging kon de man op de Lange Kerkstraat worden aangehouden. Volgens de politie is de Terneuzenaar een bekende veelpleger. Hij is ingesloten voor verhoor.

De Zeeuws-Vlaamse politie waarschuwde winkeliers onlangs nog alert te zijn op fraude met retouren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750