Vlissingse bedelaar twee jaar in instelling

Toegevoegd: 16-05-2019, 15.48 uur

Vlissingse bedelaar twee jaar in instelling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 44-jarige, aan drugs verslaafde Vlissinger A. M. gaat voor twee jaar naar een instelling voor veelplegers. De rechtbank in Middelburg heeft dat donderdag beslist. Het vonnis was conform de eis van de officier van justitie en het advies van de reclassering.

M. zorgde voor veel overlast door zijn nimmer aflatende gebedel om geld voor eten en drugs. Voor dat gebedel kreeg hij al talloze keren gebiedsverboden opgelegd die hij evenzoveel keren overtrad.  Naast het patent op overlast werd M. ook veroordeeld voor de diefstal van vlees uit een supermarkt.

Dat M. zijn bankrekening beschikbaar gesteld voor enkele dealers die zich bezig hadden gehouden met het oplichten via Marktplaats klopte wel, maar omdat M. daar geen weet van had gehad werd hij daarvan vrijgesproken.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750