Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist vlucht na ongeluk Graauw

Toegevoegd: 16-05-2019, 20.29 uur
Door: Roland de Jong

GRAAUW - De bestuurder van een Belgische personenauto is er vanavond vandoor gegaan na een eenzijdig ongeluk in het Zeeuws-Vlaamse buurtschap Zandberg, vlakbij Graauw.


De bestuurder van het voertuig reed over de Willem Hendrikstraat, gaande richting de Standerdmolenstraat in Zandberg. Rond 18.20 uur reed hij hier in een bocht rechtdoor een sloot in. Hij wachtte de komst van de hulpdiensten niet af maar ging er vandoor via een akker.

De politie wist de automobilist een tijdje later te achterhalen en heeft hem aangehouden. Onderzocht wordt nog waarom de man er precies vandoor ging. Voor zover bekend raakte de bestuurder niet gewond. De ambulancedienst heeft hem nog wel nagekeken. De opgeroepen brandweerduikers zijn niet meer ingezet. De brandweer van Hulst is nog wel ter plekke gekomen.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (17-5-2019 om 07:07)
Crashend tegen bordje Graauw denkt eenieder al snel gauw! Whats in a name :-D Hoezo vluchtmisdrijf? Typisch gevalletje associatieve uitlokking :-))
Grote Smurf (17-5-2019 om 00:11)
Vluchten in dit geval kan maar drie dingen betekenen, of hij was met zijn telefoon bezig of hij was totaal van de planeet en reed onder invloed. Of hij moet achtervolgingswaanzinnen hebben gehad. Ik gok op een social media verslaving (lekker appen en schijt aan de veiligheid van de medemens met de kromme gedachtengang; 'ik kan veilig rijden als ik app'.
Cookie-instellingen beheren