Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk N254 Ritthem, weg dicht

Toegevoegd: 17-05-2019, 15.21 uur - Update: 17-05-2019, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

RITTHEM - De N254 tussen Nieuwdorp en Ritthem is momenteel afgesloten vanwege een dodelijk ongeluk. De afsluiting zal nog geruime tijd gaan duren.


Ter plekke kwamen vlakbij het spoorviaduct een vrachtwagen, een personenauto en een bestelauto met elkaar in botsing. Het ongeluk gebeurde rond 14.20 uur. Volgens de politie raakten twee personen gewond en is één persoon om het leven gekomen. Personalia zijn nog altijd niet bekend gemaakt.

De opgeroepen traumahelikopter werd niet meer ingezet. De brandweer is nog wel ter plaatse gekomen. De weg werd na het ongeluk volledig afgesloten, onder meer vanwege politie-onderzoek. Het onderzoek is inmiddels afgerond en de betselauto en de personenauto zijn getakeld. Bergingsbedrijf Kuzee is momenteel bezig de vrachtwagen te takelen.

Rond 18.30 uur was de weg nog altijd dicht tussen het viaduct bij de Engelandweg en Nieuwdorp. De verkeersinformatiedienst van Rijkswaterstaat meldt dat de afsluiting vermoedelijk nog tot 20.00 uur gaat duren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina Govaert de Groene (17-5-2019 om 15:47)
Droevig nieuws weer. Sterkte aan alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren