Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in sloot na botsing Deltaweg Goes

Toegevoegd: 17-05-2019, 17.28 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Na een aanrijding op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp is vanmiddag een auto in een sloot beland. Niemand raakte gewond.


Door onbekende oorzaak reden rond 16.00 uur twee personenauto's tegen elkaar in de buurt van het viaduct bij de Klaphekkeweg. Er werden vrijwel direct twee ambulanceteams opgeroepen maar na onderzoek bleek geen van de betrokkenen naar het ziekenhuis te moeten worden vervoerd.

Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om de auto uit de sloot te takelen en af te voeren. Het voertuig liep rondom flinke schade op. De andere personenauto had schade aan de voorzijde. Het ongeluk zorgde voor flinke files.

Gisteren gebeurde ook al een aanrijding op de Deltaweg. Toen klapten rond 17.25 uur vier auto's achterop elkaar, iets verderop richting Wilhelminadorp. Ook deze botsing zorgde voor veel oponthoud.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren