Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Slachtoffer dodelijk ongeluk man van 77

Toegevoegd: 18-05-2019, 11.30 uur
Het 77-jarige slachtoffer was volgens de politie op slag dood.
Het 77-jarige slachtoffer was volgens de politie op slag dood.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Het omgekomen slachtoffer van het ernstige ongeluk vrijdagmiddag op de N254 tussen Ritthem en Nieuwdorp is een 77-jarige man uit Vlissingen. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


Aan de Walcherse zijde van het spoorviaduct over de Bernhardweg-West / Sloeweg-Noord kwamen vrijdagmiddag rond 14.20 uur een personenauto, een bestelauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Volgens de politie kwam het 77-jarige slachtoffer door onbekende oorzaak met zijn bestelauto op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht. Hij botste daar frontaal op een vrachtwagen met oplegger, bestuurd door een 61-jarige man uit Krabbendijke.

De auto van de Vlissinger schoot na de botsing met de vrachtauto terug naar zijn ‘eigen’ weghelft en kwam vervolgens daar in botsing met de personenauto, welke werd bestuurd door een 48-jarige vrouw uit Vlissingen. Zij had voor het ongeluk achter de Vlissinger gereden.

Zowel de vrachtwagenchauffeur als de vrouw raakten gewond en zijn voor controle naar een ziekenhuis gebracht. De 77-jarige automobilist was op slag dood. De politie vermoedt dat hij voorafgaand aan het ongeval onwel is geworden, maar dit kan door de ernst van het ongeval niet meer worden vastgesteld, zo laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (24-5-2019 om 19:28)
@Jay, meneer P heeft zeker wel een terecht punt. Deze wegen zijn zeker onveilig. Dat dit een noodlottig ongeval is staat hier los van. Een beetje onderzoek van uw kant zo dan ook geen kwaad kunnen, voor u gaat roepen. Er zijn na dit soort wegen meerdere onderzoeken gedaan, waarvan 62% als onveilig word aangemerkt. On topic: sterkte voor de nabestaanden en hulpverleners.
Jay (19-5-2019 om 23:00)
@P waarom moet er meteen weer geroepen worden gevaarlijke weg hier en daar? Dit heeft niks met de weg te maken dit is een noodlottig ongeval. Mensen wijzen graag zogenaamde gevaren aan welke vaak totaal onterecht zijn. Tuurlijk bellen en appen in de auto nooit doen! Gevaarlijke wegen? Die kennen we in Nederland niet. Als mensen beweren van wel moeten we aan de vaardigheden van deze mensen twijfelen en niet aan de weg... heel veel sterkte voor alle betrokken bij dit noodlottige ongeval!
P (19-5-2019 om 10:28)
En dan moet je nagaan dat de weg verderop richting de tol nog veel gevaarlijker is met z’n 60cm brede doorgetrokken streep, veelste gevaarlijk veelste veel telefoon mensjes en veelste veel zwaar verkeer met een te hoge snelheid. Sterkte voor de familie en nabestaande.
nowty (18-5-2019 om 20:15)
heel veel sterkte voor alle betrokkenen en nabestaanden. Vergeet aub ook diegene niet die dit verschrikkelijke ongeval hebben zien gebeuren en/of hulp hebben geboden voordat de hulpdiensten gearriveerd waren. Hopelijk wordt hun ook slachtofferhulp aangeboden en ik hoop dat deze personen nu maar vooral in de toekomst worden begeleid door professionale hulpverleners. En niet na enkele gesprekken met slachtofferhulp weer de "wereld" ingestuurd worden.
lambik333 (18-5-2019 om 16:39)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden, en beterschap voor de gewonden!!
Rvvh (18-5-2019 om 14:59)
Van harte sterke gewenst aan de nabestaanden. Ook de gewonden sterke, ook voor de verwerking. Respect voor hulpverleners!
Cookie-instellingen beheren