www.hvzeeland.nl

Slachtoffer dodelijk ongeluk man van 77

Toegevoegd: 18-05-2019, 11.30 uur

Slachtoffer dodelijk ongeluk man van 77
Door: Roland de Jong

RITTHEM - Het omgekomen slachtoffer van het ernstige ongeluk vrijdagmiddag op de N254 tussen Ritthem en Nieuwdorp is een 77-jarige man uit Vlissingen. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.

Aan de Walcherse zijde van het spoorviaduct over de Bernhardweg-West / Sloeweg-Noord kwamen vrijdagmiddag rond 14.20 uur een personenauto, een bestelauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Volgens de politie kwam het 77-jarige slachtoffer door onbekende oorzaak met zijn bestelauto op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht. Hij botste daar frontaal op een vrachtwagen met oplegger, bestuurd door een 61-jarige man uit Krabbendijke.

De auto van de Vlissinger schoot na de botsing met de vrachtauto terug naar zijn ‘eigen’ weghelft en kwam vervolgens daar in botsing met de personenauto, welke werd bestuurd door een 48-jarige vrouw uit Vlissingen. Zij had voor het ongeluk achter de Vlissinger gereden.

Zowel de vrachtwagenchauffeur als de vrouw raakten gewond en zijn voor controle naar een ziekenhuis gebracht. De 77-jarige automobilist was op slag dood. De politie vermoedt dat hij voorafgaand aan het ongeval onwel is geworden, maar dit kan door de ernst van het ongeval niet meer worden vastgesteld, zo laat de politie weten.