Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag vrij zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandweer helpt te water geraakte dieren

Toegevoegd: 18-05-2019, 20.57 uur
Brandweer helpt te water geraakte dieren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Brandweerlieden zijn vanmiddag uitgerukt voor een schaap dat in Philippine in een sloot was beland. In Rilland belandde vanavond een paard in een sloot.

De hulpverlening in Philippine vond plaats bij de Dijckmeesterweg. De brandweervrijwilligers van de post Mauritsfort (Hoek) werden rond 13.55 uur opgeroepen om het dier te helpen weer op het droge te komen.

Vanuit Rilland werd rond 18.30 uur gemeld dat een paard in een sloot bij de Kreekrakweg lag. De brandweer was al uitgerukt vanwege een automatische brandmelding maar kon worden doorgestuurd. Uiteindelijk kon het dier met behulp van een landbouwvoertuig uit de sloot worden getrokken.

Eerder vandaag belandden bij Yerseke overigens ook al twee paarden en een rijtuig in een sloot.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750