Weerbericht:
Eerst nog enkele buien. Vannacht en morgenochtend (dichte) mist
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 0 km

Auto schiet van oprit A58 Middelburg

Toegevoegd: 19-05-2019, 04.16 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij de oprit van de A58 vanaf Middelburg naar Vlissingen is vannacht een personenauto van de weg geraakt.


De bestuurder van de auto raakte rond 03.15 uur door onbekende oorzaak van de weg. Het voertuig reed de berm in en kwam een flink stuk verder tot stilstand in een sloot. Er werd gemeld dat er mogelijk sprake was van letsel, maar volgens de politie bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de auto weer terug naar de snelweg te trekken en het voertuig vervolgens af te voeren. Vanwege de bergingswerkzaamheden werd de oprit enige tijd volledig afgesloten. Even voor 04.00 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (22-5-2019 om 00:15)
Jullie vergeten dat er toch nog zo'n 80% van de bestuurders weleens de smartphone gebruikt tijdens het besturen van een voertuig...dan krijg je dus die "onbekende" oorzaak gevalletjes......en dit geven ze nooit toe. Niet iets om trots op te zijn natuurlijk...vandaar Belsimpel reclame!
Zeeuwse Showride (20-5-2019 om 17:01)
@VW, wat is er dan wel gebeurd??? Bestuurder onwel geworden of zoiets? (In dat geval sterkte). Iets anders kan ik me eigenlijk niet bedenken.....
Kees (20-5-2019 om 07:06)
@vw, volgens mij is de weg nat, en nee ik heb niet gedronken.
VW (19-5-2019 om 20:45)
Idd, NIET te hard gereden.... en nee, t had ook nog niet geregend, dus please, als je de oorzaak niet weet, hou dan je reactie voor je... dankjewel ..ipv te hard gereden...heb JIJ te snel gereageerd...
Kees (19-5-2019 om 18:36)
Onbekende oorzaak?? Ik denk gewoon te hard gereden op nat wegdek. Als je je snelheid aangepast aan de omstandigheden is er niets aan de hand.