Dief op heterdaad betrapt bij station Middelburg

Toegevoegd: 19-05-2019, 12.20 uur

Dief op heterdaad betrapt bij station Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Dankzij een oplettende getuige heeft de politie zaterdagavond bij het NS-station aan de Kanaalweg in Middelburg een 21-jarige man uit Middelburg aangehouden op verdenking van poging diefstal van een snorfiets en diefstal van een fiets.

De verdachte probeerde rond 19.50 uur op het station een snorfiets weg te halen maar een getuige betrapte de man en belde de politie. De ter plekke gekomen agenten herkenden de dief meteen want ze hadden hem rond 19.00 uur bij de Zandstraat nog bekeurd voor het fietsen door rood licht.

De fiets waar de man in de Zandstraat op reed, stond tijdens de aanhouding vlakbij hem. Toen de agenten de fiets eens goed bekeken, bleek ook deze tweewieler van diefstal afkomstig te zijn. De verdachte is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hij heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt zondag verhoord.

De eigenaar van de snorfiets heeft aangifte gedaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (19-5-2019 om 14:45)
Whahahaha een ezel stoot zich geen twee keer, tegen dezelfde steen dus... wat een giller!!