Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Meisje (12) al bijna dag vermist in Middelburg

Toegevoegd: 19-05-2019, 17.38 uur - Update: 19-05-2019, 22.53 uur
Meisje (12) al bijna dag vermist in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Sinds zaterdagavond wordt vanuit de gemeente Middelburg de 12-jarige Nena vermist. De politie zegt zich grote zorgen te maken en roept op naar haar uit te kijken.

Het meisje is zaterdag om 12.00 uur vertrokken vanuit Nieuw- en Sint Joosland. Vervolgens is ze samen met een vriendin op bezoek gegaan bij een andere vriendin. Daar is zij ook geweest. De politie meldde eerder dat ze rond 19.00 uur werd vermist maar Nena blijkt rond 23.00 uur nog gezien te zijn. Ze is toen bij haar vrienden weggelopen en gaf aan bij een andere vriendin te gaan slapen.

"Vanaf dat moment is er geen contact met Nena geweest. Haar telefoon staat uit. Alle bekende adressen zijn bezocht", zo meldt de politie. Nena heeft een blanke huidskleur, bruine ogen en bruin haar. Zij is ongeveer 1.55 meter lang en heeft een tenger postuur. Het meisje droeg een groen jurkje, een legergroene jas met bontkraag, zwarte Fila-sneakers en een zwart handtasje.

De politie liet rond 18.45 uur weten dat de tips inmiddels binnenstroomden. “Dat is wat we nodig hebben. Hierop wordt direct geïnvesteerd”, zo meldt de politie via social media.

Tips zijn nog altijd welkom via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750