Weerbericht:
Vanochtend langs de kust stormachtig met kans op zware windstoten
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vermist meisje (12) Walcheren is terecht

Toegevoegd: 19-05-2019, 22.50 uur - Update: 19-05-2019, 22.51 uur
Vermist meisje (12) Walcheren is terecht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het 12-jarige meisje waarnaar sinds zaterdagavond werd gezocht op Walcheren is terecht. Dat meldt de politie via social media.

Het meisje was zaterdag om 12.00 uur vertrokken vanuit Nieuw- en Sint Joosland. Vervolgens ging ze samen met een vriendin op bezoek bij een andere vriendin. Ze is vervolgens rond 22.00 uur bij haar vrienden weggelopen en gaf aan bij een andere vriendin te gaan slapen.

"Vanaf dat moment is er geen contact met Nena geweest. Haar telefoon staat uit. Alle bekende adressen zijn bezocht", zo meldde de politie zondagmiddag. Rond 22.50 uur meldde de politie dat et meisje terecht was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750