Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 39 km

Weer steekincident in centrum Goes

Toegevoegd: 20-05-2019, 18.05 uur
Weer steekincident in centrum Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Maandagochtend is na een vechtpartij in de Frans den Hollanderlaan in Goes een man aangehouden.


Het incident gebeurde rond 08.30 uur. De politiemeldkamer werd gealarmeerd dat op de Kolveniershof een tweetal aan het vechten waren. Een van de mannen zou ook een mes hebben en daarna gevlucht zijn. De aanleiding was een ruzie tussen enkele mannen.

Een van hen rende op een gegeven moment een winkel binnen en kwam met een mes terug. Hij stak daarna op twee mannen in. Zij raakten niet gewond. Een van de mannen rende weg en bracht zichzelf in veiligheid door zich in een auto op te sluiten. De man met het mes stak daarna een autoband lek.

Nadat de politie het signalement had verspreid, werd de veroorzaker even later aangehouden. Het gaat om een 24-jarige inwoner uit Vlissingen. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Het mes werd niet gevonden.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt mensen, die meer over het mes en de winkel weten. Ook willen de agenten in contact komen met mensen, die de bedreigingen op straat hebben gezien. Tot slot zoekt de politie mensen, die de man hebben zien wegvluchten en mogelijk hebben gezien waar het mes is weggegooid.

In Goes is dit het derde steekincident in twee weken tijd. Op 7 mei raakte een 20-jarige Goesenaar gewond omdat hij was gestoken bij dezelfde supermarkt als vandaag. Twee mannen van 20 en 27 uit Goes werden hiervoor aangehouden. Een dag later liep er een gestoken man een casino aan de Zusterstraat binnen. Aan de steekpartij ging een vechtpartij aan vooraf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goes, gezellige winkelstad (21-5-2019 om 06:31)
Is er een oorlog aan de gang ?
Cookie-instellingen beheren