Celstraffen geëist na mishandeling

Toegevoegd: 21-05-2019, 08.39 uur

Celstraffen geëist na mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 32-jarige Rotterdammer A. H. uit Rotterdam is maandag een gevangenisstraf van achttien maanden waarvan een derde voorwaardelijk geëist. Zijn broer A. B. zou voor veertien maanden (waarvan vier voorwaardelijk) de cel in moeten.

H. bemoeide zich met het wel en wee van zijn zus, tevens de tante van zijn broer. Een Terneuzense neef van H. had zich tegenover zijn echtgenote (de zus van H.) minder netjes gedragen en H. ging met B. verhaal halen. Binnen de kortste keren werd de Terneuzense neef in elkaar geslagen en belandde hij met de nodige letsels in het ziekenhuis.

Ook een ander zus moest het bij H. ontgelden. Hij verdacht haar sieraden ter waarde van 10.000 euro van hun ouders te hebben gestolen en had haar gedreigd 'dood te maken'. De uitspraak is over twee wekenReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (21-5-2019 om 10:14)
De bak in voor een zus die de tante van je broer is .. dan zit t je niet mee ook!