Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval in Nisse

Toegevoegd: 21-05-2019, 20.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

NISSE - Bij een ongeval in Nisse is vanavond een vrouw gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 19.05 uur reed een bestuurster op de kruising van de Drieweg met de Kruiningenpolderweg rechtdoor. De auto vloog over een sloot heen en kwam in een boomgaard tot stilstand. Een opgeroepen ambulance heeft een vrouw die als bijrijdster in de auto zat gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens omstanders werd de bestuurster aangehouden nadat er door de politie een blaastest was gedaan. Mogelijk heeft zij onder invloed gereden. De vrouw is naar het politiebureau gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (25-5-2019 om 13:53)
Die heeft echt een peloton beschermengelen op haar schouders gehad. Eerst de Kruiningenpolderweg kruisen zonder te worden aangereden van links of van rechts en daarna twee hekken missen...... Over het slootje en dan in de boomgaard eindigen zonder ook maar een boom om te rijden Mij benieuwen wat de oorzaak was van dit rechtdoor rijden.
Cookie-instellingen beheren