Weerbericht:
In het noordwesten kans op lichte regen, elders droog. Zaterdag buien
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 64 km

Drie mensen met koolmonoxidevergiftiging in Borssele

Toegevoegd: 06-11-2006, 21.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BORSSELE - Maandagavond zijn in Borssele drie mensen onwel geraakt als gevolg van een koolmonoxidevergiftiging.

Rond kwart voor zes constateerde één van de bewoners van een woning bij de nertsenfokkerij aan de Lange Zuidweg dat hij zich niet zo lekker voelde. Toen hij naar beneden ging trof hij daar twee anderen aan die ook onwel waren geworden. Nog voordat de hulpdiensten arriveerden konden alle slachtoffers het pand verlaten.

Enkele ambulances werden ingezet en ook zette de brandweer meerdere voertuigen in. De brandweer heeft ter plaatse metingen verricht en daaruit bleek dat er een grote hoeveelheid koolmonoxide in de lucht zat. Het ambulancepersoneel heeft de slachtoffers ter plaatse behandeld en gereed gemaakt voor transport naar het ziekenhuis.

In totaal werden er drie mensen overgebracht naar het ziekenhuis. Er zal nog onderzoek worden gedaan naar de toedracht van het incident.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren