Man rijdt elf jaar met verlopen rijbewijs

Toegevoegd: 22-05-2019, 14.52 uur

Man rijdt elf jaar met verlopen rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 52-jarige man uit Middelburg is dinsdag aan het einde van de middag in zijn woonplaats tegen de lamp gelopen bij een controle. De man had al elf jaar geen geldig rijbewijs meer.

Agenten wilde de bestuurder aanspreken omdat de APK van zijn voertuig was verlopen. Op de Mortiereboulevard werd het voertuig rond 16.30 uur aan de kant gezet. De bestuurder werd hierbij ook gecontroleerd en toen bleek dat hij sinds 2008 geen geldig rijbewijs meer had. Het CBR heeft dit destijds ongeldig verklaard.

Daarnaast werd er ook een drugstest afgenomen waaruit bleek dat de bestuurder onder invloed was van THC en amfetamine. Door een arts is bloed afgenomen voor onderzoek. De agenten hebben proces-verbaal opgemaakt.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (23-5-2019 om 06:02)
@Piet , nooit meer een rijbewijs geven , heeft ie toch niet nodig blijkbaar.
AD. (22-5-2019 om 22:53)
Er is geen geld voor een rijbewijs of apk en verzekering maar wel voor drugs en ook justitie houd dit in stand door dit soort misdadigers na hun arrestatie direct weer vrij te laten zodat ze gewoon weer doorgaan en ze morgen weer rondrijden zonder rijbewijs en met het geld van hun uitkering direct weer op zoek gaan naar drugs .
Piet (22-5-2019 om 21:34)
Mooi, je zal maar aangereden worden door zón onbenul en zie dan maar aan je centen te komen. Nooit meer een rijbewijs geven.