Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje aangereden door vrachtwagen

Toegevoegd: 22-05-2019, 16.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

LEWEDORP - Een meisje op de fiets is vanmiddag bij Lewedorp aangereden door een vrachtwagen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk vond rond 14.55 uur plaats op de Postweg (N665) ter hoogte van de Oude Kraaijertsedijk. Het meisje op de fiets stak vermoedelijk de Postweg over en werd hierbij geschept door de vrachtwagen. Het slachtoffer kwam gewond in de berm terecht.

Twee ambulance kwamen met spoed ter plekke om de gewonde te behandelen. Het slachtoffer is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie zette de weg na het ongeluk af voor sporenonderzoek. De Verkeerspolitie doet op dit moment nog onderzoek. Wanneer de weg weer wordt vrijgegeven is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kijken (24-5-2019 om 10:59)
Er steken daar veel fietsers, vooral scholieren dat je vaak denkt... had even gewacht. Je ziet van ver alles al aankomen zowel links en rechts. Kijken en geduld hebben wordt hier waarachijnlijk regelmatig vergeten. Drempels zijn niet nodig de verkeersregels kennen en toepassen wel. Desondanks sterkte voor het meisje en ook de chauffeur.
Jojo (24-5-2019 om 03:44)
Drempels leggen? Het is een overzichtelijke weg. Als eerste sterkte voor het meisje en hopelijk komt ze er goed vanaf. Wat ik vaak zie is dat scholieren op de fiets meer bezig zijn met hun telefoon dan met de weg. Een vrachtauto hoor je echt wel aankomen hoor. Misschien oortjes met muziek in gehad. Onderzoek zal het uitwijzen. Maar om het nu gelijk op de weg te steken..
Moeder (23-5-2019 om 17:26)
Doodenge weg om over te moeten steken... Misschien de snelheid verkeerd ingeschat? Beterschap, sterkte voor iedereen.
Milou (23-5-2019 om 12:19)
Sterkte aan het meisje , ouders, verdere familie en de chauffeur . Hoop dat ze nu eens wat aan deze oversteek gaan doen.
Wil (23-5-2019 om 09:26)
Hopelijk valt het mee en komt ze er goed vanaf verschrikkelijk zoiets . Er gebeurd daar best vaak wat een gevaarlijk punt twee drempels leggen daar .
Rien (22-5-2019 om 22:10)
Sterkte voor familie en chauffeur. Hopelijk word er nu snel wat gedaan aan de situatie. 2e keer in nog geen jaar tijd.
Cookie-instellingen beheren