Drugshandelaren blijven langer vastzitten

Toegevoegd: 22-05-2019, 21.19 uur

Drugshandelaren blijven langer vastzitten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Twee mannen die op 10 mei zijn aangehouden op verdenking van drugshandel blijven langer vastzitten. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

Naar aanleiding van meerdere (anonieme) meldingen vanwege overlast door de handel in drugs vanuit een woning in de Bilderdijkstraat in Terneuzen is onlangs door de politie Zeeland-West-Brabant een onderzoek gestart. Bij de agenten die het onderzoek deden kwam in de loop van het onderzoek steeds meer informatie binnen die de verdenking bekrachtigde dat er in drugs gehandeld werd vanuit de betreffende woning.

Op 10 mei jongstleden zijn agenten de woning binnengevallen. De bewoner van de woning werd aangehouden. In de woning werd een doorzoeking gedaan onder leiding van de rechter-commissaris. Ook werd een doorzoeking gedaan in een woning aan de Dokweg in Terneuzen. Ook daar werd de bewoner aangehouden.

Beide verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Ze zijn daar in verzekering gesteld. Afgelopen dinsdag moesten ze voor de Raadkamer verschijnen, daar is besloten dat de twee mannen nog langer vast moeten blijven zitten.

Tijdens de doorzoekingen in de twee woningen werden verschillende soorten soft- en harddrugs aangetroffen. In totaal ging het over 1134 gram hennep, 184 gram cocaïne, 472 gram hasj, 1028 xtc-pillen, 3 gram MDMA, 6 gram paddo’s, 149 gram opiaten en 3,5 liter GHB.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750