Weerbericht:
Enkele buien. In het noordoosten vanochtend plaatselijk dichte mist
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 199 km

Tientallen tips na overval Hrieps

Toegevoegd: 23-05-2019, 21.06 uur
Sporenonderzoek in de De Keijzerstraat in Grijpskerke.
Sporenonderzoek in de De Keijzerstraat in Grijpskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

GRIJPSKERKE - De politie heeft na een getuigenoproep van de overval in Grijpskerke 35 tips binnen gekregen. Bij de overval in de De Keijzerstraat werd een groot deel van de omzet van festival Hrieps buitgemaakt.


De verdachten zijn gevlucht in twee personenauto’s, een witte en een grijze. Het merk van de witte auto blijkt vermoedelijk een Toyota IQ te zijn. Deze auto en de onbekende grijze auto zijn voor en na de overval naast Grijpskerke, ook in Domburg en Oostkapelle gezien.

Uit verklaringen van enkele getuigen blijkt dat de overvallers mogelijk deze twee auto's hebben gebruikt. De twee portieren van de witte Toyota IQ waren vermoedelijk voorzien van een logo. De auto's zijn kort vóór de overval in Domburg gesignaleerd en zijn daarna richting Oostkapelle gereden.

Ná de overval zijn de daders van Grijpskerke, via Oostkapelle richting Domburg gereden. Het grijze voertuig is zeer waarschijnlijk een vijfdeurs met geblindeerde ramen aan de achter- en zijkant.

De politie doet nogmaals een oproep aan mensen die meer informatie hebben over deze auto’s of het incident om dit te melden. Dit kan via 0900-8844 of via WhatsApp 06-12207006. Mensen die liever anoniem willen blijven kunnen bellen met 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J Geldof (23-5-2019 om 21:42)
Heel veel IQ's rijden er niet rond.... zeker niet met logo op het portier en dan ook nog een witte...... kwestie van tijd
Cookie-instellingen beheren